Announcement

Collapse

Information Needed

See more
See less

Contacts not being created

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Contacts not being created

    I am having a problem where registrations are not being created as Contact records in Salesforce. They show as "Check Temp Contact" in Registration link. If you select the "Check Temp Contact" you receive an error that says "This record already processed or deleted". I checked the Campaign that I connected to the Registration Event and the Contact is not associated to the Campaign. The Account Settings on my Click and Pledge accounts are Fully Automatic associated to a specific Click and Pledge Salesforce Account I set up for Registrations. The Contact is not there either. If I do a global search in Salesforce- no record of the Contact. Can you please check to see what's going on? The Event is "Run Alpha in a Catholic Context- New Brighton, MN June 3 and 4, 2016". The Campaign name is the same. The Registration Contact is Laurie Reding. I have given you access to my Salesforce Org. Please help. Thanks. Salesforce.com Organization ID00D1a000000ZcBb Click image for larger version

Name:	C&P_051216_1.png
Views:	14
Size:	4.2 KB
ID:	23957
    Click image for larger version

Name:	C&P_051216_2.png
Views:	10
Size:	9.9 KB
ID:	23956
    Click image for larger version

Name:	C&P_051216_3.png
Views:	8
Size:	3.8 KB
ID:	23955
    Last edited by michaelc; 05-12-2016, 03:00 PM.

  • #2
    Good day!

    This means the account is not connected or the data has not posted to Salesforce.

    Have you tried pushing the data again through Connect?

    If the data is missing the message states that the C&P Data is not found and cannot be processed. We can gladly push the data for you or you may simply do it using Connect.

    Please let us know if you need help with this.
    Regards,
    Click & Pledge Support Department

    On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

    Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
    Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
    Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

    Comment


    • #3
      How do I perform that function? Where is it located? Thanks.

      Comment


      • #4
        Good day!

        Please check: http://help.clickandpledge.com/custo...ticles/2084081

        Let us know if we can be of more help.
        Regards,
        Click & Pledge Support Department

        On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

        Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
        Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
        Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

        Comment


        • #5
          I pushed the data through via Connect. There was not a transaction id recorded there. After I pushed the transaction through successfully I received a message to wait 30 seconds for the record to show up in Salesforce. It never did (waited 10 minutes). I went back into Connect and there was still no transaction ID in the record. I forwarded a screen shot to the email reply to Support.

          Comment


          • #6
            Good day!

            Do you have the Order Number for this transaction?

            Comment


            • #7
              Order # 1605121511534894550

              Comment


              • #8
                Good day!

                I see that this transaction is generating an error when posting to Salesforce. I have assigned this to a developer to review your instance. There appears to be a conflict in the trigger.

                We will update this once we have an answer.

                Sorry for the inconvenience.

                Comment


                • #9
                  Unrelated to this issue (and I can post separately), I have many registration emails that don't get sent after a registration. The only way I'm aware of it is I get receipts emailed to me and I cc myself on all emails being sent. When I get a receipt but no email, I manually resend the registration receipt. There is no rhyme or reason for this- different registration events, different levels, etc. Is this a known bug or should I notify you when this occurs? (I also have past examples but I have manually resent these already) Thanks.

                  Comment


                  • #10
                    Good day!

                    We are seeing that the OAuth connection is failing. Would you please go to Portal > Account Info > 3rd Party > SF Connection and re-establish connection.

                    Please update this post when the connection has been re-established so we can test.
                    Regards,
                    Click & Pledge Support Department

                    On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

                    Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
                    Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
                    Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

                    Comment


                    • #11
                      I went through the procedure steps you advised and first "verified" and then selected "Update" . I assume that's what you meant by re-establish connection? Thanks.

                      Comment


                      • #12
                        Good day!

                        We have found the issue. Interesting!

                        Salesforce matching the campaign has an issue with the & sign in the campaign name. You have a campaign name that includes: "3&4" -- the & symbol is crashing the matching.

                        Please change the campaign name to "3-4" or "3and4" and try again.

                        We created a test event in your instance and tested every variation and see the issue is directly related to the campaign name. We are investigating further but please test it and let us know.

                        Regards,
                        Click & Pledge Support Department

                        On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

                        Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
                        Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
                        Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

                        Comment


                        • #13
                          I thought that might be the problem before I contacted you- so I changed the Campaign from "&" to "and" previously but after the first registration came in. Do you think subsequent registrations work okay now?

                          Comment


                          • #14
                            Good day!

                            Yes we noticed that you have changed the campaign last night or early morning (@ 12:42 a.m.) - we determined the & sign issue from the data that was posted to the platform by retrieving the raw posted data.

                            Based on what you have it should work as our tests show it works.

                            We are investigating the issue with the & sign. Amazing how a couple of special characters always create havoc in systems, e.g. & ' "

                            those symbols in general are used for text manipulation, e.g. concatenation and defining text with single or double quotes. Considering it is always a known (old) technique for hack attempts for SQL injection a lot of systems block such symbols.

                            Sorry for the inconvenience. We are researching the issue further. For now you are OK.
                            Regards,
                            Click & Pledge Support Department

                            On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

                            Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
                            Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
                            Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

                            Comment


                            • #15
                              Thanks for your assistance. I will not use the & symbol on Campaigns any longer!

                              Comment

                              Working...
                              X