Announcement

Collapse

Information Needed

See more
See less

Autoresponders not being sent after enabling "My Domain"

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Autoresponders not being sent after enabling "My Domain"

    We noticed a client's autoresopnders stopped going out at the same time as when we enabled "My Domain" for their SF instance. We found a previous forum post (link below) that indicated the domain enablement as the cause of the issue. As was suggested in that post, I reached out to SF support but their response was that the domain was available and should work with third party apps, regardless of whether it turns up in a search on the trust site. Is there something I can update on the Click and Pledge side to get autoresponders sending again? Org ID: 00Do0000000an9P, access granted. I can share the content of SF response if helpful.
    We were recently notified by Salesforce that they will be moving our instance from na17 to na74 at 12am Sunday, May 21. They recommended that we enable My Domain

  • #2
    Good day @chad@percolatorconsulting.com

    Would you please share the order number as well as the responder name you are expecting to fire so that we can review it?

    Looking forward to hearing back from you.
    Regards,
    Click & Pledge Support Department

    On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

    Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
    Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
    Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

    Comment


    • #3
      Thanks for looking at this. No autoresponders are going out as of 11/5 for any transactions. But as an example: Here is a link to Order Number: 38625-1811071247413724963: https://youngfarmers.lightning.force...06e0HGQAY/view which should have received Auto Responder: "TEMPCODESRecurring Membership Acknowledgement Email": https://youngfarmers.lightning.force...05YiV0QAK/view

      Comment


      • #4
        Another note that might help. We see that the system is attempting to send the email by looking at the apex jobs page, and can see that they are failing. The error message is "Attempt to de-reference a null object" but when we analyze the records, they meet all of the necessary criteria for the autoresponder to send. https://youngfarmers.lightning.force...cApexJobs/home

        Comment


        • #5
          Good day @chad@percolatorconsulting.com

          The Order#38625-1811071247413724963 and the responder: "TEMPCODESRecurring Membership Acknowledgement Email" didn't satisfy the condition. If you notice the Autoresponder is having Recurring included in the condition whereas that transaction is NOT a recurring transaction.

          You may share more order numbers and responders name here we will gladly review it.

          Regards,
          Click & Pledge Support Department

          On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

          Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
          Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
          Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

          Comment


          • #6
            Apologies, I copied the wrong autoresponder link, that is not the autoresponder that goes out for that transaction. But regardless, the issue has worked itself out. SF support has ensured that the domain is avail. through trust.salesforce.com and autoresponders are sending now. Thanks for your help.

            Comment

            Working...
            X