Announcement

Collapse

Information Needed

See more
See less

Autoresponder SMTP can't be set to Click&Pledge

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ss57
    started a topic Autoresponder SMTP can't be set to Click&Pledge

    Autoresponder SMTP can't be set to Click&Pledge

    I have just discovered a problem with our ability to change the SMTP setting of an autoresponder. First, some background. Several weeks ago, we missed an Order Confirmation email that was sent using our custom SMTP server. I identified that this email was triggered during a known period of outage on our SMTP server (side issue: why doesn't it retry periodically like email sent from a typical client?). So I changed the Autoresponder to use Click&Pledge. Last week we had another failed Order Confirmation email, so I did a little digging. Even though the Autoresponder settings on the C&P Settings tab shows that the SMTP setting is Click&Pledge, when I go to the C&P Autoresponder Detail View, it shows that it is really using our custom SMTP server. I have tried several times since, and with every attempt, it does the same thing regardless whether the old setting is custom SMTP or Salesforce. The C&P Settings show Click&Pledge, and the C&P Autoresponder Detail View shows our custom SMTP or blank (Salesforce).

    For clarity, the C&P Autoresponder Detail View is the page that I get after clicking on the Responder Name in the C&P PAAS Autoresponder Log.

  • CnP.Support
    replied
    Good day!

    The latest beta has this issue resolved. We are not yet ready to release the application to AppExchange but this beta is stable.

    Please let us know if we can be of any further assistance.

    Leave a comment:


  • CnP.Support
    replied
    Good day!

    We have resolved a bug in the system based on your report and will have a release to resolve this later this week.

    One of our testers is also reviewing your issue reported in the post and will get back to you once we have an answer.

    I will keep you posted of our finding.

    Leave a comment:


  • ss57
    replied
    It seems to be still the case where I can't select Click&Pledge, however the indication on C&P Settings is correct now.

    Also, my Order Confirmation autoresponder isn't firing now. Is this related? It doesn't even show on the Autoresponder log for the past couple days.

    Leave a comment:


  • CnP.Support
    replied
    Good day!

    We have resolved your issue and fixed the SMTP.

    Testing is in progress to determine if this is a bug. We are delaying the release of an update this week so we can complete the testing of this potential issue.

    Please let us know if we can be of any further assistance.

    Leave a comment:


  • ss57
    replied
    You do now.

    Leave a comment:


  • CnP.Support
    replied
    Good day!

    This is strange.

    Do we have access to your account?

    Leave a comment:

Working...
X