Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logo in Designer not being displayed when sent and website link doesn't work

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logo in Designer not being displayed when sent and website link doesn't work

    Good morning,

    I participated in the office hours webinar with Kamran yesterday. He told me to post the logo problem here. I created an email template named Thank You in the Designer. I included a logo in the header. The recipients of the email do not get the logo. Also, the link to our website doesn't work. Kamran said that you would be able to pass through to our instance and fix this. That would be fantastic! I granted login access to C&P a few days ago for another problem so you should have access. If you need me to provide any additional information, just let me know.

    Thank you for your help!
    Jackie Scott

  • #2
    Good day!

    We reviewed your instance & noticed that your site was not active.

    We activated the site and it is working now. We did a test and all works as expected.

    Click image for larger version

Name:	2336-Designer-Image.jpg
Views:	1
Size:	81.7 KB
ID:	15637

    Please let us know if we can be of any further assistance.

    Please also help us spread the word about the platform by rating our app on the appExchange: https://appexchange.salesforce.com/l...0000003JGBvEAO980000000CjpC
    Regards,
    Click & Pledge Support Department

    On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

    Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
    Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
    Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

    Comment


    • #3
      Hello,

      It is still not working. When I go to the Designer and select "Test Mail" the logo is sent and the recipient can see it. When I create a transaction using the Salesforce Virtual Terminal and that causes the Autoresponder to send an email, the recipient does NOT receive the logo. The link at the bottom of the email, www.kadampa-center.org, does NOT work in either of these cases. I have approx 50 transactions that are scheduled to post tomorrow so the Autoresponder emails will be sent. If anyone is there right now, I sure would appreciate your help before that happens.

      Also, can you please tell me what Site you were referring to that was not Active? I'm brand new and trying to learn.

      Thank you!

      Comment


      • #4
        I just posted a reply explaining that the logo is still not displaying when the Autoresponder sends the email (vs using Test Mail in the Designer). I don't know if it helps to know this but I am able to create a mass email in Salesforce and the recipients can see the logo. So, I'm thinking it's something that I probably didn't setup correctly in Autoresponder.

        Thanks for your help!
        Jackie Scott

        Comment


        • #5
          Good day!

          We reviewed the case & realized that there is an issue with named instances in Salesforce with Spring '15 release which is causing the issue with the image.

          For now we changed the URL for the image to be served from your site, the same image you have on your website. The email will work now.

          We are working on a fix in the next release due out later this week. Sorry for the inconvenience but your donors will simply see the image from the site rather than Salesforce so no difference will be seen.

          Let us know if we can be of any further assistance.
          Regards,
          Click & Pledge Support Department

          On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

          Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
          Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
          Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

          Comment


          • #6
            I just tested the autoresponder email and yes, the logo is now being displayed - thank you! In my original post, I also mentioned that the website link was not working. Unfortunately, that is still not working. If I click on www.kadampa-center.org (at the bottom of the letter), nothing happens. Can you please help me with that too or do I need to open a new post?

            Jackie

            Comment


            • #7
              Good day!

              The issue you are reporting has to do with adding a hyperlink in the body of the message. We fixed it for you but all you had to do was to select the text and click on the hyperlink icon in the editor and add http://www.kadampa-center.org - you need to make sure to add http:// at the beginning as the Salesforce editor does not recognize a link without the http:// prefix.

              Please let us know if we can be of any further assistance.
              Regards,
              Click & Pledge Support Department

              On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

              Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
              Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
              Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

              Comment


              • #8
                Thank you for your continued help! I am new to C&P. I used the C&P Designer - General - Acknowledgment template. The website address in that template is shown as www.website.com so I just revised that for our organization. The text at the bottom of the C&P Designer page states, "
                • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically."

                The email address link that I revised for our organization worked automatically so I thought the web page address link would as well.

                It's working now and I learned how to add links myself so, I'm good. You may want to revise the C&P template to reflect the need for http:// or remove the misleading text at the bottom of the template so others are not confused too.

                Thanks again!
                Last edited by jscott; 02-17-2015, 12:38 PM.

                Comment


                • #9
                  Good day!

                  Yes that is true and you are right that they should appear as links in email but for that to happen you need to type the URL as http://www.kadampa-center.org so the email client knows it is a URL. Email clients (Outlook, GMail, Yahoo, etc.) all treat email addresses & web site address as hyperlink by default but for the website to appear as such you need to make sure to add http:// at the beginning. In your case you had entered only www.kadampa-center.org so the email client was not treating it as a URL therefore not adding a hyperlink for it.

                  I hope that helps.

                  Let us know if we can be of any further assistance.
                  Regards,
                  Click & Pledge Support Department

                  On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

                  Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
                  Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
                  Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

                  Comment


                  • #10
                    You have been wonderful. I sincerely appreciate your help!

                    Comment

                    Working...
                    X