Announcement

Collapse
No announcement yet.

Setup Troubles

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Setup Troubles

    Hello,

    I am having trouble setting up the Prestashop module with Click and Pledge. I've tried to follow the directions found here:
    https://manual.clickandpledge.com/Sh...restaShop.html

    After installing the module, I clicked the configure button, filled in my Connect User Name and clicked the Get Code button. A red band appeared across the top of the window stating "Account ID is required."
    I poked around the database a little bit and manually entered our details into the cnp_pscnpaccountsinfo table.

    This allowed me to access the configure page and adjust the settings, but now I believe I bypassed a necessary step to populate the CnP token table in the database.

    Now when a buyer gets to the payment stage and selects the CnP radio button there's message that says: "Add some details about the payment option"

    Clicking the Payment button seems to just reload the page.

    Please Help!

    Thanks for your assistance.

  • #2
    Good day @Dmilani

    Please submit a support ticket at http://help.clickandpledge.com with FTP and admin login details as well as the website URL so we can review your entire configuration. Include the link to this post in the ticket for reference.

    Please let us know when you have submitted the ticket. Do not post the requested information in this forum as this is a public forum.
    Regards,
    Click & Pledge Support Department

    On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

    Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
    Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
    Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

    Comment


    • #3
      Ticket Submitted

      Comment


      • #4
        Hi Daniel,

        We reviewed the details you shared through the ticket and found that the FTP details are not working and also you didn't share the admin URL. Would you please recheck the FTP login details and share the correct one including the admin URL?

        Looking forward to hearing back from you.
        Regards,
        Click & Pledge Support Department

        On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

        Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
        Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
        Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

        Comment


        • #5
          Daniel,

          We tried to login with the new details you just shared but unable to login into the site as well as FTP:

          Click image for larger version

Name:	Prestashop.jpg
Views:	0
Size:	20.6 KB
ID:	44347

          Here is the error we see when we try to login into FTP:

          Critical error: Could not connect to server
          Regards,
          Click & Pledge Support Department

          On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

          Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
          Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
          Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

          Comment


          • #6
            That's strange, they both work for me.
            I guess I'll keep poking around myself and see if I can fix it.

            Comment


            • #7
              For the record in case any other new users come along with similar experiences:

              I've uninstalled the module and deleted all the CnP tables in the database.
              After reinstalling the module, the configure page only shows the Connect User Name Field. (I believe this is the intended behavior)
              But now the Get code button doesn't work. I click on it and nothing happens.

              I've tried in both Chrome and Safari.

              Comment


              • #8
                The inspector in Chrome reports an Internal Server Error when I click the Get Code button.

                Comment


                • #9
                  The server error has been resolved. The permissions settings for the CnP Module folder were incorrect.

                  The configuration process worked correctly now. However the payment option is still not working.

                  Here's a picture. . .

                  Comment


                  • #10
                    So it's all working now.
                    Looks like the root cause was bad permissions within the Click and Pledge folder in the Module Directory.

                    Comment

                    Working...
                    X