Announcement

Collapse
No announcement yet.

PaidMembershipsPro won't let me refresh accounts; reverts back to the plugin page

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I'm checking with our consultant to give you more info about the database and tables, and will get back to you guys via email when I have instructions from him. Thank you!

    Comment


    • #17
      I sent the information about our database via email.

      Comment


      • #18
        Good day @mzellner@npsafoundation.org

        Thank you for the information. One of our developers reviewed and fixed the issue.

        Please test it now and let us know if we can be of any further assistance.
        Regards,
        Click & Pledge Support Department

        On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

        Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
        Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
        Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

        Comment


        • #19
          Ok, so far so good! I was able to update the gateway, and get the PaidmembershipsPro levels to show up. Now I have a new issue, which I think is being generated by the C&P gateway. I'm trying to do a test charge, to make sure everything is working. I tried with several user accounts I have set up on our account, and got an error that says "Are you a spammer?" I assume this is generated by the C&P gateway, and perhaps being triggered because some of the users have an email with a "+name@gmail.com" format. However, I also tried creating an account with a brand new user email (my sister's email address), with my billing information, and got the same error (or perhaps the 5001 error, can't remember). How can I test the gateway to make sure it's working? Thanks!

          Comment


          • #20
            Just more info - I tried creating a new account using an email that was not assigned to a current user, and still got the "Are you a spammer?" error. If you can advise how I can test the gateway that would be great, since it may be throwing the error because the credit card info is connected to an existing user (inevitably, since it's my account :-)

            Much appreciated!

            Comment


            • #21
              Aha - more developments! The transactions did actually go through - they are in my Temp Contacts folder in Salesforce, but that error got generated anyway. Also the user did not get created in Wordpress.

              Comment


              • #22
                Good day @mzellner@npsafoundation.org

                The error you referring to is NOT from C&P. However, here we are a bit confused, what users and emails you are referring to? Would you please give us more clarity about the issue?
                Regards,
                Click & Pledge Support Department

                On Salesforce? Help us by rating our app: Click & Pledge Donor Management on AppExchange

                Join us @ the educational webinars: https://clickandpledge.com/webinars/
                Live Support available Join between 3:00 - 3:30 p.m. ET Monday - Thursday: https://clickandpledge.com/webinars/
                Are you on Salesforce? Join us at the Power of Us Hub: https://powerofus.force.com/0F980000000CjpC

                Comment


                • #23
                  Hi - I thought that any errors generated at the gateway (such as "Error 5001," which means that the transaction was declined by the bank or fraud blocking) was generated by C&P, but perhaps that is not the case for all errors.

                  So here's what's happening. I was able to refresh my accounts and enable the PaidMembershipsPro short code that allows for the purchase buttons to be seen on the membership account levels page in our Wordpress site. I wanted to test this by doing a few purchases. I tried to renew my membership using one of the subscriber accounts that I have set up for myself on the site. When that didn't work, I tried creating a new membership with an email address that hadn't been used before on the site.

                  In one instance, I went through the checkout process, and after clicking "Submit," I got an error message that said, "Are you a spammer?" In another case, I got an "Error 5001." I tried this several times, using two different email addresses, in case Wordpress or PaidMembershipsPro gets some kind of fraud trigger after too many attempts from the same email address, or something like that. I didn't keep track of which errors I got for which attempts, but I got "Are you a spammer?" at least twice.

                  In none of the cases was a new user account created in Wordpress (which would have happened when I used a new email address), or did a member account get updated with a new level (which should have happened for an existing account).

                  However, two transactions did actually go through, since I see them now in Salesforce (in Temp Contacts).

                  If this is not a C&P issue then I will go to PaidMembershipPro for support - but I wanted to check with you guys first since (according to an exchange I had with Kami a year or two ago about error messages) I thought the error messages are generated by the C&P Gateway.

                  If needed I can try the whole thing again and do a screen recording to show you what's happening.

                  Thanks for your attention!

                  Comment


                  • #24
                    (I think a support person has been working on this because a level called "CnP Test" is now enabled that wasn't before.)

                    I'm wondering if the issue has to do with the currency. We have two merchant accounts, and when the C&P plugin got updated the other day, I set the account to the one withe the word "Foundation" in it, which is an account in US dollars. However, the levels are still set in British pounds, and I don't see anywhere to change that. Could this be contributing to the issue?

                    Comment


                    • #25
                      Sorry for the continued posting, but I found a thread on the PaidMembershipsPro support forum that might be related. A user in the forum had a similar issue where a payment was going through via PayPal, but the user was not created in the membership list on Wordpress. The tech support person directed the user to this article:

                      https://www.paidmembershipspro.com/t...-payments-pro/

                      It has something to do with IPN (“Instant Payment Notification”) - not sure if the Click & Pledge gateway uses this.

                      Comment


                      • #26
                        Sorry, after much searching on the PaidMembershipsPro support forum (their search function isn't as good as it should be!) I see that this is a known issue - it has to do with a hidden field called "fullname" being autofilled (a "honeypot" to identify bots). I've asked for their support in disabling that field. Unless you hear otherwise, nothing more needed at the moment. Thank you!
                        Last edited by mzellner@npsafoundation.org; 09-18-2018, 03:31 PM.

                        Comment

                        Working...
                        X